foto ziarulderoman.ro

La fața locului au intervenit polițiștii, care au emis ordin provizoriu de protecție față de bărbatul de 44 de ani.
Sâmbătă după-amiază, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că la locuința unei femei de 55 ani, din comuna Pojorâta, are loc un scandal pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
Din verificările efectuate s-a stabilit că femeia și un bărbat de 44 de ani, din comuna Moara, sunt într-o relație de concubinaj de aproximativ șapte ani de zile, locuind la domiciliul acesteia în comuna Pojorâta.
După ce bărbatul a consumat băuturi alcoolice, între cei doi concubini a izbucnit un scandal. Individul a amenințat-o pe femeia de 55 de ani, a distrus un ochi de geam și i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu palma.
Polițiștii i-au întocmit agresorului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie”, „amenințare” și „distrugere”. De asemenea, față de bărbatul de 44 de ani s-a emis ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de cinci zile.
„După intrarea în vigoare a modificărilor legislative la finalul anului 2018, în anul 2019, polițiștii suceveni au emis peste 100 de ordine provizorii de protecție și au dispus inclusiv măsuri preventive privative de libertate față cei care au încălcat aceste ordine. Și în anul 2020, prevenirea violenței domestice constituie o prioritate pentru polițiști, asigurarea unui climat familial optim pentru dezvoltarea copiilor și siguranța în familie fiind obiective urmărite în cadrul programelor și campaniilor care se vor desfășura în acest an”, a precizat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here