Un șofer beat și fără permis a fost reținut pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

O patrulă de poliție de la Marginea, a oprit în trafic, după o urmărire, un șofer beat și fără permis. S-a întâmplat la Volovăț, pe DJ 178. Oamenii legii a observat un autoturism ce se deplasa din direcția municipiului Rădăuți către centrul comunei Volovăț, al cărui conducător circula cu utilizarea fazei lungi a farurilor.

Deși a fost somat, conducătorul autoturismului nu a oprit vehiculul, fapt pentru acre s-a procedat la urmărirea acestuia pe DJ 178. Ulterior șoferul a oprit autoturismul pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 ani din comuna Volovăț, sat Volovăț. Fiindu-i solicitate actele personale și cele ale autoturismului, acesta a prezentat doar o copie xerox după asigurarea obligatorie RCA, precizând totodată faptul că nu are asupra sa cartea de identitate și că nu deține permis de conducere. Polițiștii aveau să afle că opriseră un șofer beat și fără permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor în bazele de date ale poliției Române a rezultatul faptul că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Individul de 32 de ani a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost de acord să îi fie prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În final, acest șofer beat și fără permis a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La nivelul Poliției Municipiului Rădăuți s-a constituit escortă, care l-a condus pe bărbatul de 32 de ani la Centru de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal în cazul bărbatului din Volovăț,

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here