Un bărbat din orașul Vicovu de Sus s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1.07 mg/l alcool în aerul expirat. El a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor.
O patrulă din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, în timp ce efectua serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, luni seară, pe strada Calea Cernăuţi, din localitate, a efectuat semnalul regulamentar de oprire prin punerea în funcţiune a semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de poliţie, pentru autoturismul marca VW Golf, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.
S-a procedat la urmărirea autoturismului, folosind în continuare semnalele acustice și luminoase, iar după o distanță de 200 de metri, șoferul a oprit pe partea dreaptă a sensului de mers.
La volan polițiștii au identificat un bărbat de 43 de ani, din orașul Vicovu de Sus și întrucât emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.  

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here