Un sucevean a ajuns la spital după ce a fost atacat cu cuțitul de un individ de 51 de ani, din comuna Șcheia. Cuțitarul a fost reținut pentru 24 de ore după ce a lovit cu cuțitul victima – cu aproape 20 de ani mai tânără decât el.
Miercuri noapte, lucrătorii din cadrul Poliţie Municipiului Suceava au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către un bărbat de 32 ani, din municipiul Suceava, cu privire la faptul că o persoană de gen masculin l-a lovit cu un cuţit.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 22:10,în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 51 ani, din comuna Șcheia, l-a lovit cu un cuţit pe bărbatul de 32 de ani, o singură dată în zona abdomenului, fără a-i provoca o leziune penetrantă.
Victima a fost transportată la UPU Suceava cu diagnosticul preliminar „plagă abdominală”.
Urmare a cercetărilor efectuate și a materialului probatoriu administrat în cauză, față de agresor a fost pusă în mișcare acțiunea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, fiind emisă ordonanță de reținere pe o durată de 24 ore.
Individul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie
OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here