sursă foto Ziarul Incomod

Un tânăr beat și fără permis a furat o mașină și a plecat cu ea la plimbare. Incidentul a avut loc pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, luni dimineață.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

Poliţia municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic cu privire la faptul că un tânăr beat și fără permis a furat o mașină și a plecat cu ea în oraș. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Un echipaj de poliţie rutieră s-a deplasat pe strada Sirenei, din municipiul C-lung Moldovenesc, acolo unde a identificat autoturismul respectiv avariat în partea laterală stânga, iar lângă acesta pe tânărul în vârstă de 18 ani.

Individul a declarat că a condus autovehiculul pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Cum acesta emana halenă alcoolică, a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior,tânărul a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul de 18 ani este posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile AM şi A1, fără a avea categorie valabilă pentru categoria de autovehicul condus în momentul depistării în trafic.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunile de: „conducere sub influenţa alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis” şi „furtul în scop de folosinţă”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here