sursă foto Ziarul Incomod

Un tânăr beat și fără permis a furat o mașină și a plecat cu ea la plimbare. Incidentul a avut loc pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, luni dimineață.

Poliţia municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un localnic cu privire la faptul că un tânăr beat și fără permis a furat o mașină și a plecat cu ea în oraș. Este vorba despre un tânăr de 18 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Un echipaj de poliţie rutieră s-a deplasat pe strada Sirenei, din municipiul C-lung Moldovenesc, acolo unde a identificat autoturismul respectiv avariat în partea laterală stânga, iar lângă acesta pe tânărul în vârstă de 18 ani.

Individul a declarat că a condus autovehiculul pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. Cum acesta emana halenă alcoolică, a fost supus unei testări cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior,tânărul a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării probelor biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul de 18 ani este posesor al permisului de conducere valabil pentru categoriile AM şi A1, fără a avea categorie valabilă pentru categoria de autovehicul condus în momentul depistării în trafic.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracţiunile de: „conducere sub influenţa alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis” şi „furtul în scop de folosinţă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.