Urmărire în trafic, prin Suceava, cu depăşiri periculoase, o tamponare şi un foc de armă. Toată povestea s-a derulat vineri după amiază.

Urmărire în trafic cu peripeţii după ce polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au efectuat semnale regulamentare de oprire a unui şofer iar acesta nu s-a conformat.

Este vorba despre conducătorul unui autoturism BMW înmatriculat în Marea Britanie, cu volan pe partea dreaptă, care circula cu viteză pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, dinspre strada Calea Unirii spre strada Cernăuți. Acesta a semnalizat inițial intenția de a opri pe dreapta, iar după ce a trecut de autospeciala de poliție a demarat în trombă spre Ițcani, refuzând să oprească. Echipajul de poliție a pornit în urmărirea celui în cauză cu autospeciala de poliție.

Pe parcursul urmăririi, conducătorul autoturismului Bmw s-a angajat în mai multe manevre de depășire neregulamentare punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. Astfel, la intersecția străzilor Cernăuți cu Grigore Alexandru Ghica acesta a acroșat un autovehicul în timp ce depășea neregulamentar coloana de mașini din trafic.În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule.

Şoferul fugar nu a oprit nici după producerea accidentului, continuându-și deplasarea în viteză și depășind autovehiculele neregulamentar pe strada Grigore Alexandru Ghica apoi pe drumul național 2, spre Siret.

În afara localității Pătrăuți, agentul de poliție care se afla pe locul dreapta față în autospeciala de poliție a scos pistolul din dotare, executând un foc de avertisment. Imediat după folosirea armamentului, conducătorul autoturismului Bmw a oprit autoturismul pe partea dreaptă a drumului.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana lui Boghean Viorel, de 23 ani, din comuna Voitinel. Acesta a fost imobilizat și încătușat prin folosirea mijloacelor din dotare. După efectuarea unui control asupra vehiculului, Beghean Viorel-Dinel a fost condus la sediul Poliției pentru continuarea verificărilor.

Boghean Viorel a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea 0,00 mg/l. Totodată, a fost testat și conducătorul autoturismului acroșat în trafic, rezultatul fiind negativ. Verificările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava pentru soluționarea tamponării.

Boghean Viorel urmează a fi sancționat contravențional pentru neoprire la semnalele poliției și depășiri neregulamentare.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here