Contrabandiștii de țigări își văd de treabă și pe timp de pandemie. Unul dintre ei a fost prins după o urmărire în trafic, joi, la Sucevița. Un bărbat de 34 de ani din municipiul București este cercetat de polițiștii suceveni după ce a fost prins la volanul unui autoturism plin cu țigări de contrabandă. Joi dimineață, ora 09:25, în cadrul activităților dispuse în cadrul planului propriu de măsuri al Poliției Municipiului Rădăuți, echipajul din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, în punctul fix de la intersecția DN 17A cu DC Voievodeasa, de pe raza comuna Sucevița, a observat un autoturism care se deplasa pe DN 17A, direcția de deplasare Marginea – Sucevița.
Echipajul de poliție a procedat la interceptarea și urmărirea autoturismului, care inițial a mărit viteza de deplasare. După o urmărire pe o distanță de aproximativ 1,5 km, șoferul a fost oprit de polițiști în dreptul Bisericii ortodoxe, pe DN17. Autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 34 ani, din municipiul București. În continuare, în conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la efectuarea controlului asupra autoturismului, ocazie cu care s-a constatat că în portbagaj se aflau mai multe pachete de țigarete de proveniență extracomunitară pentru care șoferul nu a putut prezenta proveniența legală.
Autoturismul a fost condus la sediul SPR 3 Marginea unde s-a procedat la la efectuarea controlului amănunțit, ocazie cu care, în portbagaj a fost descoperită cantitatea de 129.180 bucati țigarete fără timbru fiscal.
Întreaga cantitatea de țigări în valoare de circa 77.500 lei a fost confiscată iar autoturismul în valoare de circa 12.000 lei a fost indisponibilizat la sediul Poliției Municipiului Rădăuți. În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă” pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here