polițiști, sursă foto România Liberă

Urmărire în trafic, la Vicovu de Sus, marți după amiază. Șoferul, care era în stare de ebrietate, a schimbat locul cu un pasager pentru a scăpa basma curată.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, pe strada Calea Cernăuți, din localitate, au observat circulând din direcția comuna Vicovu de Jos către comuna Straja, autoutilitara marca Mercedes-Benz la volanul căruia se afla un tânăr din comuna Brodina.

Individul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În interiorul autoturismului pe bancheta dreaptă față, în calitate de pasager, a mai fost observată o persoană de sex masculin.

S-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului care și-a continuat deplasarea aproximativ 400 de metri, circulând sinuos.

Autoturismul marca Mercedes-Benz fiind prevăzut cu geamuri în partea din spate s-a putut observa cum conducătorul auto s-a rodocat de la volanul autoturismului și a făcut schimb de locuri cu cealaltă persoană ce era pasager pe scaunul din partea dreaptă față.

Ulterior, conducătorul auto s-a conformat, oprind autoturismul pe partea dreaptă a carosabilului.
Polițiștii l-au testat mai întâi pe cel găsit la volan, rezultând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul din Brodina a fost și el testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia efectuării verificărilor în bazele de date, a rezultat faptul că acesta are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

S-a dispus reținerea tânărului pentru o perioadă de 24 de ore. Cel în cauză a fost depus în Arestul IPJ Suceava.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here