polițiști, sursă foto România Liberă

Urmărire după un mărginean care și-a abandonat motocicleta și a fugit de polițiști. Incidentul s-a petrecut duminică după amiază, la Voievodeasa.

Duminică, la ora 15:45, polițiștii de la Marginea, în timp ce efectuau activități de control trafic rutier pe DN 17A, la intersecția cu DC 44, pe raza satului Voievodeasa, au observat o motocicletă marca Aprilia, în timp ce circula pe DC 44 spre DN 17A.

La vederea echipajului de poliție, cel care conducea vehiculul a abandonat motocicleta și a fugit de la fața locului.

Lucrătorii de poliție au pornit în urmărirea pedestră a acestuia, ocazie cu care au reușit să îl prindă după aproximativ 300 metri.

Cu această ocazie, conducătorul auto a fost legitimat în persoana unui bărbat din comuna Marginea, care a declarat că motocicleta îi aparține, achiziționând-o în urmă cu circa o săptămână de la o persoană de pe raza comunei Straja.

În urma verificării în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că individul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

De asemenea, s-a constatat faptul că motocicleta marca Aprilia are inspecția tehnică periodică expirată din data de 12.09.2013 și asigurarea auto obligatorie expirată.

S-a procedat la sancționarea contravențională a bărbatului iar ca măsură complementară s-a procedat la reținerea plăcuței cu numerele de înmatriculare.

Mărgineanul în cauză s-a ales cu dosar penal dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.