Contrabandist ajuns cu mașina într-un cap de pod în timp ce era urmărit de polițiști. S-a întâmplat la primele ore al dimineții de duminică, la Lupcina.

Un contrabandist cu mașina plină de țigări, ajuns în șanț, în timp ce era urmărit de polițiști. La nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Izvoarele Sucevei s-a declanşat o acţiune în comun cu S.P.F.Brodina, pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 00.30, polițiștii de frontieră au  procedat la interceptarea unui autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun,  înmatriculat în Marea Britanie, care se deplasa dinspre frontiera de stat către localitatea Lupcina.

Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea acestuia, moment în care șoferul autoturismului a continuat deplasarea în viteză, cu intenția de a scăpa de oamenii legii.

Agenții au trecut la urmărirea autoturismului care, la scurt timp, a fost descoperit  răsturnat și avariat deoarece lovise un cap de pod. Şoferul abandonase maşina şi a fugit localitatea din apropiere.

În urma verificării autoturismului, s-a constatat că în acesta se aflau mai multe colete cu ţigări de contrabandă, care au fost transportate la sediul poliției de frontieră, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 12.500 pachete cu țigări,  de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Țogările, în valoare de 146.250 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul  indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor, în acest moment acesta, din cauza avariilor suferite  neputând fi transportat la sediul instituției.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru documentarea întregii activități  infracționale, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here