Tânăr dat în urmărire, găsit de polițiști ascuns într-un bordei, pe o pășune izolată. Individul se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea.

Poenar Nicolae Andrei, de 24 ani, din comuna Vama, căutat de polițiști de mai bine de un an, a fost găsit ascuns într-un bordei, într-o zonă izolată.

Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a emis pe numele acestuia mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 68/2019 din 05.03.2019, pentru o perioadă de 2 ani și 4 luni, pentru infracțiuni rutiere.

Tânărul persoană s-a sustras de la executarea pedepsei, fiind dat în urmărire generală.

Luni, 25 octombrie a.c., în cadrul raziei organizate la nivelul Poliției Câmpulung Moldovenesc, lucrători din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, împreună cu lucrători din cadrul BIC Câmpulung Moldovenesc, au efectuat verificări în locul numit Fundoi, din comuna Vama, jud. Suceava, într-o zonă izolată și greu accesibilă.

Acolo, într-o locuință tip bordei, de pe un teren pășune, a fost identificată persoana urmărită. Aceasta a fost condusă la sediul Secției 14 Poliție Rurală Vama, unde s-a constituit escorta în vederea depunerii la Penitenciarul Botoșani.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here