Amenzi aplicate de polițiștii suceveni în cadrul controalelor efectuate în prima zi de restricții dure. Peste 200 de polițiști și jandarmi au efectuat marți controale, unul dintre ele la Iulius Mall Suceava.

A fost amendată cu 500 de lei o femeie care era la unul din restaurantele din Mall împreună cu soțul, deși femeia nu avea certificat verde.

Alte persoane au fost amendate din cauză că nu purtau măști de protecție deși se aflau în interior.

În perioada următoare, polițiștii și jandarmii suceveni vor desfășura acțiuni cu efective sporite și în sistem integrat cu lucrători de poliție locală și polițiști de frontieră, în vederea limitării răspândirii COVID-19, fiind urmărită respectarea normelor legale aplicabile în contextul modificărilor legislative și măsurilor suplimentare de protecție instituite la nivel național.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat că pe raza județului acționează, în medie, zilic, 200 de polițiști și jandarmi, scopul principal al acțiunilor fiind responsabilizarea cetățenilor și operatorilor economici cu privire la respectarea interdicțiilor impuse prin HG nr. 1161 din 25.10.2021.

Acțiunile de marți au fost organizate și în contextul marcării Sărbătorii Religioase Sf. Dumitru, fiind identificat un risc sporit în ceea ce privește respectarea legislației incidente SarsCov2.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here