Un autoturism de lux căutat de autoritățile din Polonia a fost depistat la Vama Siret.
Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au descoperit sâmbătă un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de peste 87.000 de euro, care figurează ca fiind căutat de către autoritățile din Polonia, din data de 26 iunie 2020.

Sâmbătă, în jurul orei 21.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetatean polonez, în vârstă de 49 de ani. El se afla la volanul unui autoturism de lux din 2018, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Poloniei.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind ,,bun căutat pentru confiscare în cadrul unei proceduri judiciare”, alertă introdusă de autoritățile din Polonia, în data de 26 iunie 2020.

Autoturismul de lux, în valoare de 418.300 de lei (peste 87.000 de euro), a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar în cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 22-28 Noiembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here