Zi mare pentru comuna Moara-a început furnizarea gazului metan. După ani de demersuri și de eforturi, visul primarului Eduard Dziminschi, cel ca și localnicii din Moara să beneficieze de gaz metan, a devenit joi realitate.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

La Moara a început furnizarea gazului metan în gospodăriile oamenilor. Cel care a aprins prima flacără la un aragaz pe gaz metan dintr-o gospodărie din Moara a fost președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur, alături de primarul Eduard Dziminschi. Flutur a ținut să îi felicite pe primar și pe reprezentanții firmei care a realizat racordarea acestei localități la reațeua de gaz metan și a vorbit despre implicarea sa în acest proiect important pentru comunitate. Președintele CJ Suceava îi îndeamnă și pe ceilalți primari din județ să facă demersurile necesare pentru racordarea la gaz metan și asta deoarece Guvernul Orban alocă fonduri în acest sens.

La rândul său, primarul Eduard Dziminschi a mulțumit constructorilor, reprezentanților ministerelor implicate în proiect dar și președintelui CJ – Gheorghe Flutur- pentru sprijinul acordat. Cei mai bucuroși au fost localnicii, care așteptau de mult să aibă gaz metan și care spun că este o zi mare pentru comuna Moare. Oamenii i-au mărturisit lui Gheorghe Flutur că era un efort pentru ei să își încălzească locuințele cu lemn și i-au multumit primarului. Eduard Dziminschi a declarat că această investiție înseamnă încă un pas spre civilizație la Moara, și că în cei patru ani de când este la conducerea primăriei a urmărit prin demersurile sale ca localitatea să beneficieze de condiții de oraș. Un vis care aproape a devenit realitate, având în vedere că la Moara au fost extinse și rețelele de apă și de canalizare, s-a montat o stație de epurare și se asfaltează sistematic drumurile.

Aproximativ 3.000 de gospodării din Moara vor beneficia în primă fază de gaz metan. Reţeaua de gaz metan are acum 23 de kilometri.
Investiţia totală se ridică la peste două milioane de euro.


OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here