Momente deosebite cu ocazia Zilei Comunei Mitocu Dragomirnei, eveniment care a vut loc duminică, 18 septembrie.

Peste 700 de persoane au participat la spectacolul organizat în cinstea comunei Mitocu Dragomirnei.

Ziua Comunei Mitocu Dragoirnei a fost marcată la Căminul Cultural din localitate prin mai multe evenimente speciale de a căror organizare s-a ocupat îndeaproape primarul Radu Reziuc.

În cadrul evenimentului a avut loc semnarea unui protocol de colaborare în domeniul situațiilor de urgență între Primăria Mitocu Dragomirnei, Primăria Adâncata și Primăria Hănțești.

Un moment emoționant a fost premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, momentul special intitulat ,,OAMENI PENTRU OAMENI”.

Alături de cetățenii prezenți a fost deputaul PNL de Suceava Ioan Bălan-prieten al comunei Mitocu Dragomirnei, care a oferit daruri cuplurilor care au împlinit 50 ani de la căsătorie și a adresat celor prezenti cuvinte alese.

,, Am organizat acest eveniment alături de colegii din primărie. Ne-am dorit a-l avea săptămâna trecută și să îl facem aici în vecinătatea Căminului Cultural, pi toloacă, așa cum se spune la noi, dar nu ne-a permis vremea.

Dacă se ținea în aer liber am fi avut parada gospodarilor din Mitoc, unde gospodarii veneau cu utilajele, faitoanele și unde crescătorii de animale veneau cu cedle mai frumoase exemplare.

Am ales, din cauza condițiilor meteo nefovorabile, să ținem doar momentul artistic și încă câteva părți emoționante”, ne-a declarat primarul Radu Reziuc.

Particopanții au avut parte și de un program artistic susținunt preponderent de oamenii talentați din Mitocu Dragomirnei.

Au urcat pe scenă și artiști cunoscuți dar și ansambluri: Gabriela Teișanu – invitat special, Ana Creangă, Eduard Nicolae Bădăluță, Iuliana Agata Zugravu, Ansamblul vocal SAKALINSKIE BISERÎ, Corul bisericii Adormirea Maicii Domnului Mitoc, Luisa Maria Vasilcovici, Georgiana Tcaciuc, Iulia Repciuc, Fanfara Brazii Bucovinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.