Într-o singură zi, în județul Suceava au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 370.000 de lei pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare.
Forţele de ordine au continuat în cursul zilei de joi desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind verificarea la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare, verificarea locațiilor de carantinare sau a societăților comerciale, escortarea convoaielor si pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență. În aceste acțiuni au fost implicați 320 de politisti, 121 de polițiști locali, 17 militari MAPN si 76 de jandarmi.
Astfel,autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 3568 de persoane. De asemenea, 91 de societăți comerciale au fost controlate din perspectiva respectării obligațiilor ce derivă din actele normative adoptate de la începutul Stării de Urgență.
Pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele de ordine au aplicat 154 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 367.500 de lei pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare, respectiv încălcarea prevederilor privind circulația persoanelor.
Vineri dimineață, la nivelul județului Suceava se aflau în izolare voluntară la domiciliu 2798 de persoane și
în carantină instituționalizată 1198.Până acum au ieșit din autoizolare 8632 de persoane și din carantină instituționalizată 483 de persoane. În momentul de față în județul Suceava sunt disponibile 760 de locuri pentru carantină instituționalizată.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here