test COVID 19, sursă foto Europa FM
sursă foto Europa FM

Potrivit Direcției de Sănătate Publică Suceava până în momentul de față 2061 de suceveni s-au vindecat de coronavirus.
Luni, ora 09.00, conform datelor centralizate la nivel județean există în autoizolare la domiciliu 774 de persoane și în carantină instituționalizată 581 de persoane. De asemenea, 15005 de persoane au ieșit din autoizolare și 2520 au ieșit din carantină instituționalizată.
Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 16.837 de teste.
Conform situației întocmită de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2061 de persoane declarate vindecate.
„Informăm cetățenii că, s-a reluat activitatea cabinetelor de medicină dentară, pentru cazurile care nu reprezintă urgențe, cu respectarea măsurilor de prevenire și control a răspândirii COVID-19.Deși circulația persoanelor peste 65 de ani este permisă în orice interval orar al zilei, menținem recomandarea de a se limita pe cât de mult posibil deplasările și de a evita locurile aglomerate, mai ales pentru persoanele din categoriile vulnerabile, pentru a se evita riscul infectării cu noul coronavirus.Vă reamintim că, începând de azi intră în vigoare Legea nr. 55/ 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 care prevede sancționarea contravențională a persoanelor, care nu respectă prevederea privind asigurarea măsurilor individuale de protecție a vieții, cu amenzi al căror cuantum este cuprins între 500 lei și 2500 lei.Purtarea măștii care acoperă nasul și gura este obligatorie în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise”, a transmis Prefectura Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.