sursa: Profimedia

222 de pacienți diagnosticați cu Covid 19 sunt internați în Spitalul Județean Suceava și în Spitalul Municipal Rădăuți, a transmis Prefectura Suceava.
La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 10 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 7 persoane declarate vindecate.
Din totalul celor 520 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 142 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 98 pacienți sunt în zona tampon și 280 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 142 pacienți diagnosticați Covid- 19, 91 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 38 forme ușoare, iar 13 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care patru sunt ventilați mecanic.
La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 80 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 9 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.
Miercuri dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3868 de persoane declarate vindecate.
Numărul total de persoane testate până în prezent este de 34.375 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 420 de persoane.
Miercuri dimineață se aflau în carantină 472 de persoane și în izolare la domiciliu alte 106.
În cursul zilei de marți, polițiștii au desfășurat activități în context Covid 19, fiind verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse 291 persoane.
De asemenea, au fost verificate 97 societăți comerciale, fiind constatată o infractiune – pentru zădărnicirea combaterii bolilor si aplicate patru sancțiuni contravenționale, toate cu avertisment, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și neluarea măsurilor pentru diminuarea impactului riscurilor conform Legii nr.55/2020.

Oferta SAVCOM 1-6 Martiue OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here