Duminică dimineață, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3503 persoane declarate vindecate.
În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean două persoane diagnosticate cu Covid – 19 și externate trei persoane.
În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 438 pacienți, și anume 81 pacienți Covid-19 și 357 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de opt pacienți, din care un pacient este intubat.
La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 59 de pacienți Covid- 19 și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.
Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 55 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 51 au sub cinci cazuri în evoluție, 5 au sub zece cazuri în evoluție iar 3 au peste zece cazuri în evoluție.
In cursul zilei de sâmbătă, polițiștii au desfășurat activități in context Covid 19, fiind desfășurate acțiuni preventive de instruite cu privire la respectarea măsurilor si interdictiilor impuse 1524 de persoane.
Activitățile în context Covid-19 au privit și verificarea a 50 de societăți comerciale, fiind aplicate 5 sanctiuni contravenționale și constatată o infracțiune de fals în declarații.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here