Explozie,într-o încapere a unei constructii anexe, din cadrul Manastirii Sihastria Raraului.


În urma deflagratiei, din cauza suflului fierbinte și al geamului încaperii respective, care s-a spart, au fost rănite persoanele din zona, unele suferind arsuri ușoare, altele zgârieturi și tăieturi de la bucățile de sticla pulverizate.
La fața locului intervin pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanța SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.
Până în momentul de față au fost evaluate medical cinci persoane, dintre care doar o femeie va fi transportata la spital.
Ceilalti raniti refuză transportul la o unitate spitalicească. La o prima evaluare, niciunul nu prezintă rani grave, care să le pună în pericol viața.
Explozia nu a fost urmată de incendiu, iar după investigațiile medicale și acordarea primului ajutor medical, se va cerceta pentru identificarea cauzei probabile și a circumstantelor în care s-a produs explozia.
Suflul exploziei a afectat o camera tehnică și o bucatarie aflate în construcția anexă respectivă. Conform cadrelor DMURD, cei 5 răniți sunt turiști. Ei se aflau afară însă au fost suprinși de suflul exploziei și loviți de bucăți de geamuri și așchii. Starea acestora nu este gravă. Din primele cercetări, a explodat bateria unui panou solar.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here