39 de cazuri active de COVID la copii, în județul Suceava. Dana Costea, medic în cadrul DSP Suceava a declarat marți, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Prefectura Suceav,a că sunt în județ sunt 39 de cazuri active de COVID la copii, din care 12 sunt la copii proveniți din centrul Fundației FARA Suceava.

Dana Costea a precizat că, de începutul pandemiei, s-au înregistrat în județ 72 de cazuri de COVID-19 la copii. Nu a fost nici un caz grav în rândul micuților, nici unul dintre ei nu a fost intubat și nu a necesitat internarea la ATI. Majoritatea copiilor depistați cu noul coronavirus au fost asimtomatici sau cu simptome ușoare de boală.

Dana Costea a mai declarat că în prezent sunt două cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava confirmate cu COVID-19. Este vorba despre un medic și o asistentă. Ambii lucrează în sectoare COVID și spun că și-au luat măsuri de protecție. Medicul declară că a luat virusul de la unul din muncitorii care au efectuat lucrări de renovare în casă.

Oferta SAVCOM 19-25 Aprilie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here