Scandalagii încătușați de polițiști în plină stradă. Unul dintre ei s-a luptat cu agenții pentru că nu voia dus la secție. Incidentul s-a petrecut la Câmpulung Moldovenesc și a fost transmis live pe rețelele de socializare de un amic al protagonistului principal, acesta susținând că polițiștii au avut un comportament abuziv.

Scandalagii încătușați de polițiști în plină stradă, sub ochii trecătorilor, la Câmpulung Moldovenesc. Este vorba de cinci indivizi, cu vârste între 19 și 30 de ani, care aflați în stare de ebrietate, înjurau localnicii și provocau scandal. Ei au fost observați de o patrulă mixtă polițișt-jandarm și polițist local pe strada 22 Decembrie. Scandalagii ar fi membrii unei trupe de hip-hop.

Conform IPJ Suceava, în momentul legitimării, unul dintre tineri a refuzat comunicarea datelor personale iar un altul a incitat la violență, a înjurat agenții și s-a poziționat în stradă punând în pericol siguranța rutieră. A fost necesată folosirea forței fizice pentru ca unul din scandalagii să fie calmat. El a fost pus la pământ, încătușat și băgat cu forța în autospeciala de poliție.

În timp ce tânărul opunea rezistență agenților, doi amici filmau incidentul iar un altul înjura ca la ușa cortului. La final un tânăr supărat lovește cu piciorul autospeciala de poliție (vezi video!). Cei cinci tineri erau toți în stare de ebrietate, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava – Ionuț Epureanu. Trei dintre scandalagii au fost duși la secție pentru audieri și s-au aplicat patru amenzi – în valoare de 2.000 de lei.

Ionuț Epureanu a precizat că în timpul misiunii cadrele MAI au fost agresate verbal de scandalagii. Nici unul din cei cinci nu a fost rănit de cadrele aflate în misiune și nu s-au folosit mijloace tehnice de natură a produce leziuni.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here