Polițiști atacați cu pietre și focuri de armă, la Grănicești. S-a întâmplat la primele ore ale dimineții de luni după ce agenții au observat în apropierea unui magazin din localitate un autoturism marca Audi A 4 cu numere de înmatriculare de Marea Britanie fără a avea montate atât bara de protecție față, cât și plăcuța de înmatriculare.

Incident grav, la Grănicești, unde polițiști atacați cu pietre și înjurați ca la ușa cortului au trebuit să folosească armamentul din dotare.
Agenții nu au reușit să oprească un vehicul în trafic pentru control. Mașina a staționat în dreptul unui imobil, în apropierea unui magazin din localitate. Șoferul a coborât și a blocat portierele după care a dispărut.

În timp ce efectuau cercetări, de la magazinul unui localnic, un grup de tineri au început să strige înspre agenții de poliție, să le adreseze cuvinte și expresii jignitoare. În momentul în care agenții de poliție au ajuns la poarta proprietarului barului, fiul acestuia, pe nume Onofrei Bogdan – George, de 21 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a început să devină agresiv verbal față de agenții de poliție. Tânărul i-a amenințat pe agenți cu acte de violență, a proferat injurii fiecăruia dintre aceștia și i-a apostrofat pe motiv că efectuau cercetări.

Cum individul nu se calma, agenții de poliție l-au somat să înceteze scandalul, însă acesta a luat din curte o piatră pe care a aruncat-o înspre agenții de poliție. Polițiștii au reușit să se ferească însă piatra aruncată a lovit geamul autospecialei, fisurând parbrizul în partea dreaptă. Autospeciala a fost avariată de scandalagiu.

În cele din urmă, șeful de post de la Postul de Poliție Comunal Mușenița a folosit armamentul din dotare, executând două focuri de avertisment în plan vertical.
Ulterior s-a procedat la imobilizarea în forță a lui Onofrei Bogdan George. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore fiind vorba de polițiști atacați cu pietre chiar în timpul unei misiuni. El va fi prezentat marți instanței cu propunere de arestare preventivă.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here