Aproximativ 800 de persoane au participat sâmbătă după-amiază, la căminul cultural din Păltinoasa, la întâlnirea cu primarul Eduard Wendling și echipa PSD Suceava, unde au discutat despre viitorul localității lor.

O parte din discuții s-au purtat afară și asta deoarece au fost multe persoane la întâlnire iar căminul cultural s-a dovedit a fi neîncăpător.

 

Deputatul PSD de Suceava, Gheorghe Șoldan (candidat al PSD pentru șefia CJ Suceava) a ținut să le mulțumească oamenilor pentru prezență și a mărturisit că a luat de la PNL cel mai bun primar.

Un primar care a rezolvat problema iluminatului public, a podurilor și podețelor din comună, care a renovat dispensarele, a asigurat un sistem performant de siguranță publică, reducând numărul infracțiunilor, și a betonat 50% din drumurile comunale.

Ar fi finalizat lucrările la 100% dintre drumuri dacă nu ar fi fost necesară modernizarea rețelei de apă, care a fost preluată subdimensionată, a explicat Gheorghe Șoldan.

Acesta spune că primarul din Păltinoasa are deja un proiect pentru asfaltarea celorlalte drumuri comunale și urmează să semneze contractul pentru finanțare.

Important este și faptul că după foarte mulți ani de așteptare, în care au avut primăria într-o sală de sport, locuitorii comunei Păltinoasa au aflat că în sfârșit proiectul primarului Wendling pentru un sediu nou a primit undă verde și în curând vor începe lucrările.

„L-am sprijinit și eu, și echipa PSD, pentru că actualul președinte al Consiliului Județean a ignorat pur și simplu ani la rând comunitatea condusă până nu de mult chiar de un primar liberal.

Păltinoasa este un exemplu de administrație publică performantă, iar Eduard Wendling un primar devotat comunității sale.

Le mulțumesc oamenilor din Păltinoasa pentru primirea caldă și îi îndemn să fie alături de mine pe 9 iunie, pentru a-l trimite acasă pe cel care i-a amăgit de prea mulți ani cu declarații de dragoste false pentru bucovineni și pentru Bucovina”, a explicat Gheorghe Șoldan. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.