Accidentul mortal de la Dumbrăveni, de duminică seară, s-a petrecut din cauza vitezei excesive. Tânărul care conducea motocicleta gonea pe șosea și de aceea a pierdut controlul vehiculului.

ESte vorba despre un localnic de 21 de ani, din sat Sălăgeni, comuna Dumbrăbveni. Acesta, în timp ce se deplasa cu motocicleta marca KAWASAKI, inmatriculata în Olanda, pe un drum neclasificat, intr-o succesiune de curbe periculoase din care prima la stanga, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

 

Motocicleta a ieșit de pe șosea, după care a intrat in coliziune frontală cu o fântână din beton, find proiectat apoi în gardul unui imobil.

Din impact a rezultat decesul conducătorului motocicletei și vătămarea corporală a pasagerului de pe motocicletă, un tânăr de 27 ani, care a fost transportat cu un echipaj de ambulanta la Spitalul Judetean Suceava cu multiple traumatisme, fractură umăr stâng și fracturi costale.

Echipajul de ambulanta ajuns la faţa locului a constatat decesul conducătorului de motocicletă, din verificări rezultând că acesta nu era posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.