teste, sursă foto Europa FM

Prefectura Suceava a transmis că până în acest moment au fost externate din spital 448 de persoane și au fost declarate vindecate de coronavirus 85 de persoane.
Miercuri dimineață, la nivelul județului Suceava, erau în autoizolare la domiciliu 2058 de persoane și în carantină instituționalizată 1056 de persoane. Până la această dată au ieșit din autoizolare 10.070 de persoane, iar din carantină instituționalizată 755 de persoane.
Echipele mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre MApN și jandarmi au efectuat, în ultimele 24 de ore, verificarea a 2244 de persoane aflate în autoizolare și/ sau carantină privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare și 68 de societăți comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.
La aceste acțiuni au participat 275 polițiști, 110 polițiști locali, 16 militari MApN și 61 de jandarmi, fiind aplicate, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare, privind circulația persoanelor, 98 de sancțiuni contravenționale în valoare cumulată de 188.500 lei.
Au fost întocmite trei dosare penale din care unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor și două pentru infracțiuni de fals.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here