Mirela Adomnicăi întrebare pentru Gheorghe Flutur. Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean a declarat în cadrul unei conferințe de presă că se face recepția unor drumuri date în trafic de anul trecut și, mai mult, se încep de abia acum lucrări de modernizare pe drumuri județene pentru care Guvernul PSD a alocat fonduri în 2017.

Mirela Adomincăi a lansat public, miercuri, o întrebare pentru Gheorghe Flutur (contracandidatul său)
”De ce asfaltarea unor drumuri județene pentru care Guvernul PSD a asigurat finanțare încă din 2017 începe abia acum?”.

Adomnicăi a precizat că este îngrijorată de situația menționată și că actualul șef al Consiliului Județean Suceava ar trebui să dea niște explicații în condițiile în care face un eveniment de presă din recepția unor drumuri naționale date în trafic în primăvara anului trecut, precum drumul spre Maramureș.
”Sunt îngrijorată pentru că evenimentul de presă este recepția unor drumuri naționale care sunt deja date în trafic în schimb drumurile județene cu cele două surse de finanțare europene pe baza unor documentații lăsate la cheie în 2016 de abia acum se asfaltează în anul 2020, drumuri județene finanțate din fonduri guvernamentale care au fost alocate încă din anul 2017 de abia acum se asfaltează în anul 2020. Cred că aceasta este întrebarea la care ar trebui să răspundă conducerea Consiliului Județean în persoana domnului președinte Flutur: cum este posibil ca pe o finanțare asigurată de către guvernul PSD încă din 2017 asfaltarea drumurilor județene să înceapă abia acum, în 2020, când lucrările trebuiau să fie gata?”, a explicat Mirela Adomnicăi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.