Nici un loc la ATI, la Spitalul Județean Suceava, pentru pacienții cu COVID. În ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate 175 noi cazuri de COVID.

Conform Prefecturii Suceava, la acest moment sunt persoanelor internate la nivelul județului Suceava 362 de persoane cu COVID-19, alte 94 de persoane fiind suspecte.

Din totalul celor 561 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 193 pacienți sunt diagnosticați cu COVID-19, 82 pacienți sunt în zona tampon și 286 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-COVID).

Din cei 193 pacienți cu COVID, 102 prezintă forme medii ale bolii, 18 prezintă forme ușoare, 53 au forme severe și 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă. 17 pacienți de la ATI sunt ventilați mecanic, ceea ce înseamnă o creștere semnificativă a numărului de pacienți ventilați de la ATI.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 86 pacienți diagnosticați cu COVID și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați 26 de pacienți diagnosticați cu COVID și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați 14 pacienți cu COVID și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați 28 pacienți diagnosticați cu COVID-19 și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, iar la
Spitalul Boli Cronice Siret sunt internați 15 pacienți diagnosticați cu COVID și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.