Femeie refugiată în podul casei tatălui ei, de frica soțului violent. S-a întâmplat marți noapte, la Dolhasca. Femeia a stat în pod până au ajuns polițiștii la fața locului.

Marți noapte, ora 01.06 Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin SNUAU 112 despre o femeie refugiată în podul casei tatălui ei de frica soțului. Chiar femeie a 34 de ani, a sunat și a cerut ajutor.

Aceasta a povestit că, în urma unui conflict spontan cu soțul său, un bărbat de 48 ani, a părăsit domiciliul comun și s-a deplasat la domiciliul tatălui său. Acolo, de frica soțului, ea s-a închis în podul locuinței, unde a rămas până la venirea organelor de poliție.

Echipajul de poliție deplasat la fața locului a constatat că cele reclamate de apelantă sunt reale.

Femeia a coborât din podul casei și a solicitat emiterea unui ordin de protecție provizoriu de către poliție cu mențiunea că depune plângere penală față de soțul său.

Totodată, împotriva agresorului a fost emis un Ordin de protecție provizoriu și i s-a interzis acestuia să se apropie la mai puțin de 10 de metri față de victimă și să nu ia legătura în nici un fel cu aceasta.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de „amenințare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.