Bătrân mort într-un autobuz TPL, în timp ce călătorea prin Suceava. El a fost observat de o taxatoare, care și-a dat seama că este ceva neînregulă cu pasagerul.

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112, miercuri după amiză, în legătură cu un bătrân mort într-un autobuz TPL. Șoferul autobuzului respectiv a sunat la 112.

Bărbatul de 74 de ani a fost găsit fără suflare în timp ce se afla în interiorul autobuzului care se deplasa pe strada Calea Unirii, aflându-se în apropierea staţiei TPL denumită generic „Sala Sporturilor”.

Din cercetările polițiștilor, a reieșit că acesta s-a deplasat în cartierul Obcini după care a luat autobuzul TPL din acest cartier, urmând să coboare în staţia Mărăşeşti. Suceveanul s-a așezat pe primul rând de scaune.

Persoana în cauză nu a mai coborât în staţia TPL Mărăşeşti, ci şi-a continuat deplasarea, fără a atrage atenţia nimănui.

La un moment dat, autobuzul fiind în mişcare, în zona staţiei Sala Sporturilor, taxatoare a TPL Suceava, a observat că pasagerul stă nefiresc pe scaun şi s-a dus să vadă dacă doarme. În acel moment, femeia a constatat faptul că bătrânul era decedat.

S-a solicitat intervenţia unui echipaj de ambulanţă, care a constatat decesul bărbatului, stabilind drept diagnostic „stop cardio-respirator”.

Din verificările efectuate, a reieşit faptul că acesta suferea de boli cardio-vasculare şi urmând un tratament medicamentos prescris de un medic specialist.

Cu ocazia efectuării cercetării la faţa locului nu au fost identificate urme de violenţă pe suprafaţa corporală.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea circumstanțelor exacte în care s-a produs decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.