Un sucevean a cerut ajutor la 112 după ce nevasta a spart un set de farfurii și l-a dat afară din casă. Scandalul a avut loc marți dimineață.

Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un sucevean de 37 ani, cu privire la faptul că soția sa a distrus bunuri din casă și l-a scos din locuință.

S-a stabilit faptul că persoana vătămată locuiește împreună cu soția, o femeie de 40 ani, într-un apartament situat în municipiul Suceava, strada George Enescu, aparținând mamei sale.

În urma unor discuții contradictorii, nevasta a spart mai multe farfurii primite de la tatăl său pe gresia din holul locuinței. Cu ocazia audierii, femeia a declarat la rândul ei că a fost împinsă de către soț și dorește să depună plângere deși nu prezintă urme de violență.

Cu ocazia cercetării la fața locului, polițiștii au constatat că în holul locuinței celor doi sunt patru plăci de gresie ciobite și, într-o sacoșă de rafie, sunt mai multe fragmente provenite de la un set de farfurii sparte.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului pentru ambele persoane implicate în eveniment, reclamantul declarând că nu dorește emiterea unui ordin de protecție față de soția sa.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de distrugere și violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.