Începând de vineri, 3 iulie, avem o nouă cursă aeriană de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava, legătura cu Viena.

La inaugurarea cursei aeriene Viena – Suceava a fost prezent și președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur.

„Continuăm, astfel, să conectăm Suceava și Bucovina cu Europa.Mai mult decât atât, Viena este un punct cu conexiuni nu doar spre toată Europa, ci spre întreaga lume.Sunt convins că deschiderea acestui zbor va însemna un pas important în dezvoltarea turismului, a turismului de afaceri și atragerea de investiții în zonă. De altfel, vom merge pe concretizarea unor parteneriate, insistând pe turism și mediul de afaceri. Primul pas va fi organizarea vizitei unui grup de operatori în turism din Austria. Ne propunem o colaborare cu Landul austriac Steiermark (Stiria), în domeniile administrație publică, industrie, transport aerian, învățământ, sănătate, turism, silvicultură, cultură şi altele, prin organizarea și desfășurarea de activități comune de promovare – târguri și expoziții, concerte, competiții sportive, tabere etc.Suceava este un județ din ce în ce mai sigur atât pentru turiști cât și pentru investitori iar Bucovina, o destinație care, sunt sigur, va continua să fie tot mai atrăgătoare de la zi la zi, este acum la o oră distanță de Viena”, a declarat Gheorghe Flutur.

Oferta SAVCOM 11-16 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here