polițiști, sursă foto România Liberă

Un bărbat din Zamostea este cercetat de polițiști după ce a furat mașina unui vecin, a avariat-o și a abandonat-o pe un câmp.

Polițiștii din cadrul SPR 13 Bălcăuţi, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un bărbat de 59 ani, din comuna Grămeşti, despre faptul că, duminică, în jurul orelor 14:00, a găsit autoturismul său marca VW Golf, pe un teren viran pe raza localităţii Badragi, comuna Zamostea, având unele avarii în partea din faţă.

Oamenii legii au stabilit că sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, bărbatul a fost solicitat de către vecinul său în vârstă de 42 ani, din comuna Zamostea, pentru a-l transporta cu autoturismul până la un magazin din comuna Zamostea, pentru a face nişte cumpărături.

Apelantul a parcat autoturismul în proximitatea magazinului, lăsând cheile în contact.

Ulterior, în jurul orelor 22:00, acesta a constatat că autoturismul nu se mai afla în locul respectiv, iar vecinul său plecase.

Duminică, bărbatul a fost anunţat de o localnică că pe un teren viran se află autoturismul său, aceasta precizând faptul că a văzut cum acel autoturism a fost condus de bărbatul de 42 de ani, pe câmp, după care a fost abandonat.

Păgubitul s-a deplasat imediat la fața locului unde şi-a găsit autoturismul avariat, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt în scop de folosinţă” și „distrugere”.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here