polițiști
sursă foto TimpOnline

O femeie din Pătrăuți a fost împinsă și trasă de păr de un vecin. Scandalul a izbucnit după ce copiii acestora s-au certat.  

Duminică seară, lucrătorii SPR 5 Dărmănești, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către  Geanina B., din comuna Pătrăuți, despre faptul că Zamfir B., de 29 ani, localnic, a provocat scandal în drumul public.

Din primele verificări s-a stabilit că femeia este vecină cu bărbatul reclamat, iar duminică aceasta a fost plecată în sat în vizită la rude. Când femeia s-a întors la domiciliu, i-a observat la ea la poartă pe copiii vecinului Zamfir B., jucându-se. Întrucât, anterior, aceștia se jucaseră cu fiul ei și s-au certat, le-a solicitat să plece. Minorii s-au dus acasă și le-au spus părinților ce s-a întâmplat, de aici izbucnind scandalul.

Conform celor declarate de Geanina B., vecinul său a venit în stradă și după ce i-a reproșat că i-a certat copiii, a împins-o și a tras-o de păr, amenințând-o, fapt ce a determinat-o să sune la SNUAU 112.

Femeia a depus plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here