polițiști
sursă foto TimpOnline

O femeie din Pătrăuți a fost împinsă și trasă de păr de un vecin. Scandalul a izbucnit după ce copiii acestora s-au certat.  

Duminică seară, lucrătorii SPR 5 Dărmănești, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către  Geanina B., din comuna Pătrăuți, despre faptul că Zamfir B., de 29 ani, localnic, a provocat scandal în drumul public.

Din primele verificări s-a stabilit că femeia este vecină cu bărbatul reclamat, iar duminică aceasta a fost plecată în sat în vizită la rude. Când femeia s-a întors la domiciliu, i-a observat la ea la poartă pe copiii vecinului Zamfir B., jucându-se. Întrucât, anterior, aceștia se jucaseră cu fiul ei și s-au certat, le-a solicitat să plece. Minorii s-au dus acasă și le-au spus părinților ce s-a întâmplat, de aici izbucnind scandalul.

Conform celor declarate de Geanina B., vecinul său a venit în stradă și după ce i-a reproșat că i-a certat copiii, a împins-o și a tras-o de păr, amenințând-o, fapt ce a determinat-o să sune la SNUAU 112.

Femeia a depus plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”, fiind întocmit dosar penal în acest sens.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here