polițiști, sursă foto România Liberă

Tânăr prins la volan fără permis și după ce a plecat din carantină pentru a face o vizită. Trezindu-se cu el la ușă, gazdele au sunat la 112 și au chemat poliția.

Miercuri după amiază, Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană a plecat din carantină și conduce un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului. Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 27 ani, din comuna Șcheia, s-a deplasat de la un imobil situat în comuna Bilca, în comuna Vicovu de Jos, la imobilul unde locuiesc niște cunoștințe – o femeie și concubinul ei.

Din declarațiile celor doi a rezultat faptul că tânărul a venit la domiciliul lor la data respectivă, deplasându-se cu un autoturism Audi, pe care l-a condus deși nu posedă permis de conducere și că acesta nu a respectat carantina impusă după ce a revenit recent din străinătate.

La fața locului a fost identificat autoturismul marca Audi A4, care se afla parcat în fața imobilului. De asemenea, cu ocazia controlului corporal efectuat asupra tânărului a fost găsită cheia autoturismului.

Efectuându-se verificări în bazele de date ale poliției, s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere și că figurează în carantină, în perioada 17-30.01.2021 întrucât este întors din Germania din data de 17.01.2021, la intrarea în țară declarând ca imobil unde va locui în carantină se află în comuna Bilca. Astfel s-a constatat că acesta a încălcat măsura carantinării.

Față de tânărul de 27 de ani s-a luat măsura sancționării contravenționale. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here