Șofer ajuns în șanț în timp ce fugea de polițiști. S-a întâmplat miercuri, la Vatra Moldoviței. Bărbatul a ieșit din mașina derapată și a luat-o la fugă pe jos.

Șofer ajuns în șanț în timp de fugea de polițiști duopă ce nu a vrut să oprească la un filtru de poliție. Agenții au au observat circulând pe direcția Frumosu – Vatra Moldoviței, pe DJ 176, autoturismul Audi A4, căruia i s-a efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul auto a accelerat, continuându-și deplasarea pe DJ 176 în direcția Moldovița.

S-a procedat la urmărirea mașinii, pe o distanță de circa 300 metri, după care șoferul a virat stânga pe un drum comunal ce face accesul în zona denumită Prund Vatra Moldoviței. După parcurgerea distanței de circa 150 metri pe acest drum, conducătorul auto a pierdut controlul volanului intrând în derapaj.

După ce autoturismul s-a oprit, șoferul a coborât și a fugit încercând să scape de oamenii legii. Acesta s-a deplasat în direcția DJ 176 pe o uliță îngustă situată în imediata apropiere a locului în care autoturismul s-a oprit. Astfel, doi polițiști au continuat urmărirea lui pe jos și doi cu autospeciala de poliție.

Persoana a fost prinsă în zona unei spălătorii auto din Vatra Moldoviței. Aici s-a procedat la legitimarea acestuia. Figarul este Roberto D., de 20 ani, din Vatra Moldoviței. El nu deține permis de conducere.

Șoferul care fugea de polițiști a prezentat asigurare de răspundere RCA expirată precum și dovada pentru certificatul de înmatriculare a cărei valabilitate era expirată.

Pentru contravențiile constatate, au fost aplicate sancțiuni conform prevederilor legale. De asemrenea, S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here