Inconștiență fără margini. Un individ a urcat la volan beat și fără permis de conducere și a ajuns cu mașina într-o grămadă de pietre.
Sâmbătă după-amiază, ora 16.30, polițiștii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că o persoana aflată la volanul unui autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a intrat într-o grămadă de piatră.
La fața locului, respectiv pe D.J. 175 din comuna Breaza a fost identificat un bărbat de 44 ani, din comuna Dorna Candrenilor, care a declarat faptul în cursul zilei de sâmbătă a consumat doi litri de vin la o persoană din comuna Moldova Sulița, după care s-a urcat la volanul autoutilitarei și s-a deplasat spre locul unde locuiește fără forme legale, respectiv comuna Fundu Moldovei.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că individul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Oferta SAVCOM 14-20 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here