Accidentul mortal de la Boroaia, de duminică, a fost provocat de o șoferiță care și-a întors capul către copilul de pe bancheta din spate. Așa au stabilit polițiștii după efectuarea de cercetări.

Conform IPJ Suceava, luni, în jurul orei 17:45, șoferița de 37 ani, din orașul Târgu Neamț, în timp ce conducea auto marca Audi pe DN15C, în Boroaia, a întors capul către copilul de pe bancheta din spate și a pierdut controlul volanului.

Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod din partea stângă a drumului.

În autoturism se mai aflau mama așoferiței, o femeie de 63 ani, fiica sa minoră de 2 ani și nepotul său – de 16 ani, toți din orașul Târgu Neamț.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tuturor ocupanților autoturismului, cele patru victime fiind transportate la Spitalul Județean Suceava. Ulerior bunica minorilor a murit la UPU Suceava din cauza gravelor leziuni suferite.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, și i-au fost recoltate la spital probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Femeia a declarat polițiștilor că a pierdut controlul volanului după ce s-a întors sî își verifice feția de 2 ani, care se afla pe bancheta din spate.

S-a întocmit îm acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.