Gospodărie incendiată intenționat, la Bivolărie, luni după amiză, în zi de mare sărbătoare, când credincioșii sărbătoresc praznicul Adormirii Maicii Domnului.

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și cei ai Detașamentului Rădăuți, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Bilca, Voitinel și Putna au intervenit la fața locului cu șapte autospeciale de stingere și două ambulanțe SMURD B2.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat un adăpost de animale și acoperișul casei de locuit,cu pericol de propagare la locuința învecinată, corp comun, dar și la gospodăria învecinată.

Flăcările erau înalte până la cer, dovadă imaginile surprinse cu drona de către un localnic.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei în vârstă de 39 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a fost transportată la spital.

În urma finalizării intervenției au fost salvate casa învecinată. La final, pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat.

La nivelul poliției orașului Vicovu de Sus a fost înregistrat dosarul penal cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”distrugere din culpă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.