accident Grănicești
Stație ITP RITMIC ILIȘEȘTI

Accidentul rutier de pe E 85, de pe raza localității Grănicești, a avut loc după ce o șoferiță a intrat într-o depășire fără să se asigure. Două persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autoturism, un autotren și o autoutilitară.
accident Grănicești
Marți seară, o femeie de 35 ani, din comuna Bosanci, în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat, aflându-se în autoturism împreună o femeie de 45 ani, din comuna Viișoara, județul Botoșani, care se afla pe scaunul din dreapta față, s-a angajat în depășirea autotrenului, condus de către un bărbat de 55 ani, domiciliat în comuna Pietroasele, județul Buzău.
accident Grănicești
Întrucât din contrasens se apropia autoutilitara marca VW Transporter, condusă de către un bărbat de 55 ani, din comuna Grănicești, șoferița a forțat reintrarea pe sensul său de mers, moment în care a acroșat cu partea dreapta spate, partea stânga față a autotrenului fiind proiectată pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara.
accident Grănicești

În urma accidentului a rezultat rănirea celor două femei. În urma impactului, una dintre victime a rămas încarcerată și a fost extrasă de pompieri dintre fiarele mașinii. Cele două femei au fost transportate cu ambulanța la UPU Suceava.
accident Grănicești


Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here