Accident cu patru răniți după impactul între un tir și două mașini. Accidentul s-a petrecut joi dimineață, la Roșiori.

Accident cu patru răniți după ce un tir și două mașini s-au ciocnit în trafic. În urma impactului violent toate cele trei vehicule au fost avariate. Mașinile au ajuns în șanț, una dintre ele oprindu-se într-un stâlp. O persoană a rămas încarcerată în urma impactului. Aceasta a fost scoasă de pompierii de la descarcerare.

Patru persoane au primit îngrijiri la fața locului iar două dintre ele au refuzat să fie transportate la spital. Conform polițiștilor, accidentul a fost produs de un șofer intrat aiurea îe contrasens.

Un șofer pe nume Axente Lazăr, de 66 ani, din Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe raza localității Roșiori, comuna Forăști, pe relația Vadu Moldovei – Roșiori, a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară care tracta o semiremorcă – vehicul condus de un bărbat de 50 ani, din comuna Horia, județul Neamț dar și cu un autoturism condus de un tânăr din Miroslava, județ Iași. Ambele vehicule circulau din sens opus. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here