mascați poliție
foto arhivă

Tânăr de 18 ani agresat și tâlhărit în plină stradă, la Fălticeni. Autorii sunt doi indivizi, care au fost prinși de polițiști.

Tânăr de 18 ani agresat și tâlhărit în plină stradă, pe timp de noapte, în Fălticeni. Polițiștii spun că victima, în timp ce se deplasa pe strada Matei Millo, în zona Gării Fălticeni, a fost acostat de către inculpaţii Varga Eduard învârstă de 23 ani și Marin Iulian-Cătălin zis Coca în vârstă de 18 ani, ambii din localitate.

Cei doi indivizi l-au deposedat pe tânăr de mai multe bunuci după ce au urmărit-o. În momentul în care tânărul de 18 ni a ajuns în deptul unui service auto cei doi i-au pus piedică iar victima a căzut la pământ. Atacatorii i-au aplicat acestuia mai multe lovituri de pumn și picioare în zona corpului, tânărul fiind rănit. Apoi l-au deposedat pe cînăr de lănțișorul din aur cu cruciuliță pe care i l-au smuls de la gât, iar din buzunarele pantalonilor i-au sustras mobilul marca Samsung Galaxy A70 și un portofel în care se aflau mai multe documente personale și suma de 20 de lei Victima necesită 7-8 zile de îngrijiri medicale în urma agresiunii. .

Polițiștii i-au depistat pe atacatori după ce lanţul din aur de 14 K, în greutate de 9,55 grame a făcut obiectul unui contract de împrumut garantat cu amanet, pentru care inculpatul Varga Eduard a primit suma de 1270 lei, din care parte din suma respectivă i-a remis-o şi inculpatului Marin Iulian-Cătălin.

Procurorii au decis reținerea pentru 24 de ore a lui Varga Eduard, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.
Inculpatul Marin Iulian-Cătălin urmează a fi expertizat din punct de vedere psihiatric, întrucât cuocazia audierii a depus la dosarul cauzei mai multe înscrisuri din care rezultă faptul că suferă de afecțiuni psihice.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here