Accident cu patru victime între localitățile Horodnic și Gălănești, luni seară. Una dintre persoane a rămas încarcerată, iar alta a rămas prinsă sub un autoturism care a zburat în șanț.
Un șofer a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns cu mașina în șanț. În accident au fost implicate patru persoane. Este vorba despre tineri între 19 și 23 de ani. Mașina cu numere de Anglia a fost făcută zob în accident după ce s-a izbit de copaci.
La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.
Din cele patru victime, una a rămas încarcerată în mașină, iar o alta persoana a fost prinsă sub autoturism.
Persoana care a fost prinsă sub mașină, un tânăr de 19 ani, era inconștientă și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Din nefericire tânărul a fost declarat decedat.
Celelalte victime, trei tineri, de 19, 20 respectiv 23 de ani, au fost transportate la spital. Toate erau conștiente, dar cu traumatisme grave.
Tânărul care și-a pierdut viața în accident se numește Alexandru Burciu și era din municipiul Rădăuți. El era la volanul mașinii ajunse în șanț.
Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul marca AUDI A4, pe DN2 H, după o curbă la dreapta, Alexandru Burciu a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit de pe partea carosabilă prin șanțul din dreapta și a lovit un pom ornamental de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. 
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, cât și vătămarea corporală a altor trei pasageri din autovehicul. Cei trei au fost preluați și transportați cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here