Copil de un an decapitat și mama moartă, într-un accident rutier cumplit, provocat de un șofer de tir din Suceava. Accidentul s-a petrecut luni noapte lângă Pitești (Argeș), pe autostrada A1.

Un copil de un an decapitat și mama moartă după ce mașina în care aceștia erau a intrat sub un tir înmatriculat în Suceava. Șoferul tirului a vrut să întoarcă mastodontul în drum și a ocupat toate benzile de circulație. Un conducător auto din Cluj, care circula regulamentar, nu a mai putut evita impactul. Mașina a intrat sub tir și a fost făcută zob. Un copil de un an și 9 luni, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, a fost efectiv decapitat iar mama sa, aflată în dreapta șoferului, a murit strivită.
La fața locului au ajuns cadre de la SMURD dar nu au mai putut face nimic pentru cei doi. Șoferul mașinii este singurul supraviețuitor însă se află în stare gravă la spital.

În urma accidentului traficul spre București a fost blocat zeci de minute, fiind deviat pe o rută ocolitoare prin municipiul Pitești. Șoferul tirului din Suceava s-a ales cu dodar penal pentru ucidere din culpă.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here