O depășire făcută aiurea a provocat accidentul cu 6 răniți de la Ilișești, de pe DN 17, de luni după amiază.

Un șofer de 21 de ani, din Pârteștii de Jos, a provocat accidentul după ce a intrat în depășirea unui buldoexcavator condus de un bărbat de 52 de ani din comuna Ilișești care rula în fața sa. Tânărul a pătruns pe sensul opus de mers, încălcând marcajul longitudinal continuu și a intrat în coliziune cu un autoturismul care rula din sens opus și la volanul căruia era un bărbat de 32 de ani din oraşul Salcea.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 21 de ani a acroşat buldoexcavatorul, după care s-a răsturnat pe cupolă în șanțul din partea dreapta al sensului său de mers. Mașina condusă de bărbatul de 32 de ani s-a răsturnat în șanțul din partea dreapta al sensului Ilișești spre Suceava.
Potrivit pompierilor, în urma accidetului, patru adulți și doi copii (de un an și trei luni și zece luni) au fost răniți și au fost transportați la spital.
Cei trei conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here