incendiu mașină, sursă foto Vestea.net
incendiu mașină, sursă foto Vestea.net

Mașină incendiată în miez de noapte, la Cajvana. Autoturismul fusese parcat pe marginea drumului, din cauza unei defecțiuni.

Poliţia oraşului Cajvana a fost sesizată, luni dimineață, prin SNUAU 112 de către o femeie, din satul Codru, orașul Cajvana, cu privire la faptul că pe DC 43A, din aceeași localitate, arde un autoturism. Ulterior, după cercetări, polițiștii au aflat că era vorba despre o mașină incendiată în miez de noapte de o mână criminală.

Până la sosirea echipajului de poliţie, incendiul a fost lichidat de pompierii Gărzii de Intervenție Solca. Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat intenţionat. Acea mașină incendiată, un autoturism marca Opel, a ars în totalitate.

În urma investigaţiilor efectuate a reieşit faptul că proprietarul autoturismului, un localnic în vârstă de 31 ani a spart baia de ulei în data de întâi august, motiv pentru care a parcat autoturismul pe marginea drumului. Martorii au precizat că în cursul zilei de duminică autoturismul se afla în acelaşi loc, fiind intact. Prin urmare, se suspectează că mașina a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni.

Avâns în vedere că este vorba despre o mașină incendiată intenționat, polițiștii au întocmit dosar penal și în caută pe piroman.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here