Accident cu un mort și 4 răniți, la Milișăuți, sîmbătă dimineață. Două mașini s-au ciocnit în trafic iar în urma impactului violent au rezultat 5 victime.

OFERTA SAVCOM 26-31 Octombrie

Accident cu un mort și 4 răniți, la Milișăuți, pe DN 2H în urma impactului între două vehicule. Un bărbat de 68 de ani a rămas încarcerat și a fost scos dintre fiarele autoturismului de către pompierii de la ISU Suceava. Bărbatul era în stare foarte gravă și în ciuda manevrelor de resuscitare nu a putut fi salvat, medicii declarând în final decesul. Celelalte patru victime au fost evaluate și au fost transportate la spital, având multiple traumatisme. Vehiculele sunt grav avariate, semn că impactul a fost unul violent.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări în ce privește circumstanțele producerii acestui accident cu un mort și 4 răniți. Accidentul ar fi fost produs de un șofer din Rădăuți, pe nume Bădilă Ștefan, care ar fi suferit un infact miocardic la volan. El a pierdut controlul mașinii și a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt vehicul care circula regulamentar

Conform IPJ Suceava, bărbatul de 68 ani conducea mașina având direcția de deplasare dinspre municipiul Suceava spre Rădăuți. Ajuns într-o curbă la drepata, mașina a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, acroșând frontal un autoturism condus de un șofer de 35 de ani din comuna Satu Mare, sat Țibeni. Alte trei persoane erau în acest vehicul, în calitate de pasageri. Polițiștii iau în calcul două variante: ori șoferului de 68 de ani i s-a făcut rău la volan ori a adormit și a pierdut controlul volanului.


OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here