polițiști, sursă foto România Liberă

Accident rutier cu fuga șoferului de la fața locului, la Vicovu de Sus. Șoferul, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit de polițiști după căutări. Acesta a lovit cu mașina o localnică.

Accident rutier cu fuga șoferului de la fața locului, sâmbătă, la Vicovu de Sus. Polițiștii din localitate au fost sesizaţi prin numărul de urgență 112 cu privire la faptul că pe strada Calea Cernăuți, pe raza orașului Vicovu de Sus, a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din declarația părții vătămate, o femeie în vârstă de 68 ani, localnică, a rezultat că în jurul orei 10:00, a traversat strada Calea Cernăuți pe lângă o bicicletă, moment în care a fost acroșată cu partea dreaptă față a unui autoturism marca Mercedes. După impact conducătorul autoturismului a oprit, după care a plecat de la fața locului.

Polițiștii l-au identficat pe șofer după verificpri și căutări. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din oraș Vicovu de Sus. Acesta a fost găsit de polițiști la domiciliu, loc în care a fost identificat și autoturismul implicat în accidentul rutier.

Atât conducătorul auto, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care șoferul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi în vederea recoltării de probe biologice. Cercetările sunt continuate privind săvârşirea infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi ”părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here