La Aeroportul Suceava se reiau cursele aeriene suspendate în pandemie. Anunțul a fost făcut vineri de Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava.

În perioada următoare WizzAir va relua de pe Aeroportul Suceava o parte dintre cursele care nu au mai fost operate de o lungă perioadă de timp datorită restricțiilor pandemice.
Astfel, pe 28 mai vor fi reluate zborurile spre Doncaster, în data de 29 mai spre Roma-Ciampino, pe 4 iunie spre Bologna, în data de 15 iunie spre Viena și din data de 16 iunie, spre Dortmund.
Gheorghe Flutur a anunțat că în același timp va crește și numărul frecvențelor zborurilor spre unele destinații. Din a doua jumătate a lunii iunie, destinația Londra-Luton va fi operată cu 9 frecvențe pe săptămână (lunea și vinerea fiind 2 zboruri zilnice), iar Milano-Bergamo cu 4 frecvențe pe săptămână.
„Faptul că marile companii decid să reia o serie de zboruri anulate din cauza pandemiei reprezintă un bun semnal și un pas important spre revenirea la normalitate. Cred că vom putea anunța foarte curând și alte vești bune”, a declarat președintele CJ Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.