Bărbat găsit înecat într-un iaz, la Pîrteștii de Jos. Acesta plutea pe un iaz privat și a fost observat de un vecin

Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului, au fost sesizați direct de către un localnic Pîrteștii de Jos, cu privire la faptul că pe iaz se află un bărbat posibil decedat.

La fața locului, respectiv pe un iaz natural privat, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 55 ani, din Pîrteștii de Jos, plutind la suprafața apei.

Trupul a fost scos din apă de un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Gura Humorului. Cadrele SMURD au constatat faptul că acesta prezenta rigiditate cadaverică, drept pentru care nu s-a impus efectuarea de manevre de resuscitare.

Din discuțiile purtate cu persoana apelantă, acesta a relatat verbal faptul că, în timp ce se deplasa spre iazul proprietate, a observat o persoană de sex masculin plutind la suprafața apei, ulterior constatând faptul că este vorba despre vecinul său.

Din primele verificări efectuate și din discuțiile purtate cu fiul defunctului, s-a stabilit faptul că tatăl său era cunoscut cu boli cardiace, până în prezent suferind de opt preinfarcturi, fiind internat la spital în urmă cu o săptămână.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă.

 

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here